Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه ستاد تنظیم بازار استان اصفهان، به ریاست استاندار و با حضور روسای دستگاه‌های مرتبط، عصر امروز (یکشنبه) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدرضا مرتضوی، عصر امروز_ یکشنبه، هفتم فروردین‌ماه_ در جلسه ستاد تنظیم بازار استان اصفهان اظهار کرد: با تلاش تیم‌های نظارتی و مسئولان شاهد ثبات در بازار کالاهای اساسی در اصفهان بودیم، البته باید تلاش کرد کاستی‌ها هم برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجناس و اقلام مورد نیاز مردم به خوبی تأمین شد و بر گران‌فروشی و کم فروشی هم نظارت کافی انجام و اقلام با کیفیت مناسب به دست مردم رسید.

وی با تاکید بر اینکه تشکیل و استمرار تیم‌های نظارتی تأثیر آن را چند برابر می‌کند، افزود: فعالیت برخی از صنوف در ساعات غیر مجاز منجر به ایجاد شرایطی برای زیست شبانه و جرایم خشن شده که لازم است نظارت‌های اماکن بر این نوع فعالیت‌ها افزایش یابد.

همچنین، امیررضا نقش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان اظهار کرد: امسال بر خلاف سنوات گذشته شاهد بازاری آرام در ایام نوروز بودیم. ۲۵۰ تیم نظارتی امسال بر بازار نظارت کردند و فقط ۱۰۰ تیم به صورت ویژه بر بازار میوه شب عید نظارت کردند.

در ادامه، حسین ایراندوست، سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در اولین جلسه ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در سال ۱۴۰۱، گزارش عملکرد دستگاه‌های نظارتی در طرح تشدید نظارت‌ها که از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین‌ماه اجرایی می‌شود، ارائه شد. تیم‌های نظارتی مختلفی از سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صمت، تعزیرات، بسیج اصناف، بازرسی اصناف و دادستانی بر بازارها نظارت کرده‌، پرونده‌های تخلفات را تشکیل داده و در برخی موارد اقدام به پلمپ کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نظارت‌های مستمر باعث امسال بازار آرامی را پشت سر بگذاریم، افزود: بیش از دو هزار بازرسی انجام شده و عمده تخلفات گران‌فروشی و عدم درج قیمت بوده است. پرونده‌های مختلفی تشکیل و جریمه‌های سنگینی برای متخلفان در نظر گرفته شد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان با اشاره به پیگیری‌های این ستاد برای ایجاد آرامش بازار با توجه به پیک دوم سفرهای نوروزی و شروع ماه رمضان، گفت: آمادگی کامل برای تأمین کالاهای مورد نیاز مردم در اصفهان وجود دارد. سیب و پرتقال به اندازه کافی ذخیره شده است.

ایراندوست اضافه کرد: با توجه به میزان جوجه‌ریزی که در بهمن و اسفندماه ۱۴۰۰ انجام شد، تأمین گوشت مرغ با مشکلی مواجه نخواهد شد. همچنین به شرکت پشتیبانی امور دام مجوز داده شد که در صورت نیاز، حدود پنج هزار تن مرغ منجمد را با قیمت هر کیلو ۲۰ هزار تومان به متقاضیان ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۳۵۰ تن تخم مرغ در اصفهان تولید می‌شود، ادامه داد: با پشت سر گذاشتن روزهای پایانی سال که شاهد افزایش مصرف تخم مرغ بودیم، از روز گذشته قیمت تخم مرغ کاهش یافت و همچنین شرکت پشتیبانی امور دام میزان قابل توجهی تخم مرغ در بازار عرضه کرده است و در صورت نیاز باز هم تخم مرغ حمایتی با حداکثر قیمت هر شانه ۴۱ هزار تومان در اختیار مصرف کنندگان قرار داده می‌شود.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در رابطه با تأمین و توزیع گوشت قرمز در استان، اظهار کرد: در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار، دستگاه‌های نظارتی موظف شدند با گران‌فروشی در واحدهای صنفی مقابله کنند. لازم است سقف قیمت گوشت در واحدهای صنفی رعایت شود. پیش‌بینی می‌شود با توجه به افزایش ورودی دام سبک به استان، قیمت گوشت گوسفند در روزهای آتی متعادل‌تر شود.

ایراندوست با اشاره به علل گران‌تر بودن گوشت گوسفند در استان اصفهان نسبت به سایر استان‌ها، اضافه کرد: استان اصفهان وارد کننده دام سبک است، همچنین هزینه‌های خدمات تبدیل دام زنده به گوشت قرمز در اصفهان بالاتر از سایر استان‌ها است.

وی ادامه داد: در همین رابطه جلساتی با اتحادیه گوشت قرمز و قصابان برگزار شده و خواهد شد تا تفاوت قیمت خدمات تبدیل دام زنده به گوشت قرمز در اصفهان کاهش یابد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار استان اصفهان گفت: مرغی که در استان اصفهان تولید و توزیع می‌شود، هرگز نباید با قیمت بیش از هر کیلو ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش برسد. در خصوص مرغ سایر استان‌ها هم قیمت مصوب کشوری که حداکثر آن ۳۱ هزار تومان است باید رعایت شود. پلمب واحدهای صنفی صنفی متخلف هم به علت گران‌فروشی مرغ بوده و بازرسی و نظارت بر واحدها ادامه دارد.

وی در پایان با اشاره به وجود ذخایر قابل توجه برنج و شکر در استان، خاطرنشان کرد: در مجموع همانطور که بازار شب عید آرام بود، در شروع ماه رمضان و ادامه آن نیز بازار متعادل و آرام خواهد بود.

کد خبر 564261

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی پرداخت یارانه کالاهای اساسی واردات کالاهای اساسی قیمت کالاهای اساسی در بازار تامین کالاهای اساسی قیمت کالاهای اساسی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گران فروشی گوشت قرمز تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۱۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است