Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان درباره ذبح دام‌های مولد در کشتارگاه‌های استان، گفت: دامداران به دلیل هزینه‌های سنگین تولید و نبود نهاده‌ها، گاوهای مولد سنگین و بره‌های زیر ۱۰ کیلوگرم را برای ذبح به کشتارگاه‌های استان می‌برند - اخبار استانها -

اصغر پورباطنی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، با اشاره به اینکه دامداران گلایه‌مند در تامین نهاده‌ها با نرخ آزاد و گران، هزینه‌های سنگینی را متحمل می‌شوند، اظهار داشت: در سال‌های گذشته بسیاری از دامداران به دلیل خشکسالی، نبود آذوقه و علوفه گاو‌های شیرده خود را می‌کشتند چرا که کشتار دام زنده از نگهداری آن به صرفه‌تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال تولیدکنندگان دام با عدم تامین نهاده‌ها و هزینه‌های سنگین تولید نه تنها گاوهای مولد پیر و بدون کاربری لازم که میزان شیر آنها به میزان محسوسی کاهش یافته و نگهداری از آنان صرفه اقتصادی نداشته باشد را در سطح شهر با زدن تابلو به بهای ارزان‌تری می‌فروشند، بلکه بره‌های ماده زیر 10 کیلوگرم را که باید پرورش آنها برای زمستان به میزان 16 تا 17 کیلوگرم برسد نیز برای ذبح به کشتارگاه‌ها می‌برند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان در پاسخ به اینکه امسال دامداران چند درصد از گاوهای مولد را برای ذبح به کشتارگاره‌های استان می‌برند، بیان کرد: این سوالات را مسئولان دامداران سنگین باید پاسخگو باشند اما هم اکنون به هر دلیلی ماده گاوها را در کشتارگاه‌ها ذبح می‌کنند.

وی با ابراز تاسف از اینکه طی چندین مرتبه از مسئولان درخواست داشتیم تا نهاده‌های مورد نیاز برای دام را تامین کنند، گفت: با نبود به موقع تامین نهاده‌ها و ادامه روند کشتار دام‌های مولد و عدم پرورش دام مورد نیاز پیش‌بینی می‌شود که زمستان مناسبی را پیش‌رو نداشته باشیم و بازار اصفهان با بحران کمبود و گرانی گوشت قرمز هم مواجه شود.

پورباطنی اضافه کرد: امیدواریم با تدبیر به موقع مسئولان و رسیدگی به مشکلات دامداران در تامین نهاده‌ها چنین پیش‌بینی‌هایی برای بازار گوشت قرمز در پاییز و زمستان اتفاق نیفتد.

وی با بیان اینکه متاسفانه دامداران به دلیل نبود علوفه و خشکسالی ناچار به کشتار دام‌های خود شده‌اند، اظهار داشت: مسئولان باید در این زمینه چاره اندیشی کنند زیرا با وجود چنین معضلاتی در آینده شاهد کاهش تولید محصولات لبنی نیز خواهیم بود.

ارتباط افزایش کرونا در چین با واردات گوشت یخ زدهاز کمبود نهاده‌ها تا قیمت نامناسبت خرید تضمینی گوشت؛ گلایه‌های عشایر استان سمنان چیست؟موافقت دولت با واردات تخم مرغ نطفه دار گوشتی +مصوبات جدید هیئت دولت

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز اصفهان پیرامون اینکه در حال حاضر به نسبت چند هفته گذشته شرایط بازار اندکی آرام گرفته و گوسفند کشتار می‌شود، افزود: اکنون قیمت گوشت بره درجه ممتاز در خرده فروشی‌ها بازار اصفهان 135 هزار تومان و گوساله مخلوط 155 تومان قیمت‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در اصفهان نوساناتی را داشته است، ادامه اداد: در ابتدای سال قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز درجه یک 110 هزار تومان، پس از آن 118 هزار تومان و طی یک ماه گذشته به علت نوسانات قیمت بین 130 تا 140 هزار تومان فروخته می‌شد و نرخ گوشت گوسفند درجه 2 بدون استخوان 110 هزار تومان، گوشت گوساله بین 155 تا 160 هزار تومان، گوشت شتر نیز با توجه به نوسانات نرخ دلار بین 180 تا 185 هزار تومان بوده است.

پورباطنی درباره اینکه توان خرید مردم در تامین گوشت قرمز بسیار کاهش داشته است گفت: به دلیل تنزل قدرت خرید شهروندان، بسیاری از قصابان هم در شهر دیگر همانند سال‌ها و ماه‌های گذشته برای عرضه گوشت گوسفندی در مغازه خریداری ندارند.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز هر نفر در روز 75 گرم است و به دلیل شرایط اقتصادی این میزان در بین شهروندان اصفهانی بسیار پایین است، اظهار داشت: مردم هنوز هم خرید می‌کنند اما طبیعی است که به دلیل وضعیت اقتصادی کنونی قدرت خرید آنها تنزل یافته است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه این استان مانند دیگر شهرها مراتع نداشته و ظرفیتی برای تامین دام سبک به اندازه نیاز در آن وجود ندارد اما در تأمین دام سنگین در خود اصفهان مشکلی نداریم، افزود: اگر قیمت از منطقه‌ای که گوسفند تهیه می‌‌شود مدیریت و کاهش پیدا کند، نرخ گوشت هم سیر نزولی خواهد داشت.

وی درباره اینکه اصفهان در تأمین دام سبک خودکفا نیست و به دلیل تامین کالای مورد نیاز از استان‌های همجوار در تعیین نرخ دام هم خیلی دخالت ندارد، بیان کرد: اصفهان 70 درصد دام سبک خود را از استان‌های همجوار همچون تبریز، خرم‌آباد، شهرکرد، کرمانشاه، همدان، ملایر و ... تامین می‌کند و تنها 20 درصد این دام در داخل پرورش داده می‌شود.

پورباطنی با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر بازار گوشت قرمز تصریح کرد: در پی شیوع این ویروس و جلوگیری از همه‌گیری آن، طبق دستور ستاد ملی کرونا بارها واحدهای مختلف تعطیل شدند اما واحد صنفی ما با قرارگیری در گروه بندی یک در رسته تعطیلی صنوف قرار نداشتند اما به دلیل عدم بازگشایی رستوران‌ها، تالارها و فست‌فودی‌ها مغازه‌داران گوشت فروشی با نبود خرید و فروش با ضررهای جبران‌ناپذیری مواجه شده‌اند.

انتهای پیام/171/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گوشت قرمز اصفهان تامین نهاده ها کشتارگاه ها هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان